"...och den dagen då jag ser en leende joggare ska jag överväga saken..."

Jobb.

Z- Har du ätit?
a.- Jag ska snart jag ska bara ta in disken...
Z- Ge fan i disken om du inte ätit. Sätt dig ner, ta det lugnt och ät lite mat.
a.- Jag kan ju knappast..
Z- Gör du inte som jag säger kommer jag skicka hem dig.
a.-Haha! Eller hur? Ni kommer inte klara en dag som denna på två pers.
Z- Nej, precis. Så Ä T D I N M A T O C H A N D A S L I T E

Ja... så går det när man "nästan-svimmar" på jobbet.

Idag har som ni kanske anar INTE varit en bra dag. Jag har mått dåligt, inte kunnat koncentrara mig. Fått ångest när jag försökt att slappna av, för jag hinner inte, och dessutom har det regnat.

När jag kom "hem" efter Söndagsmiddagen var jag bara ett moln av otrevlighet och asocialism. Jag orkade inte. Jag blev irriterad på frågor som ställdes, ledsen av krav och trött på mig själv.

Nu ligger jag i Herr Vänsters säng och ska försöka sova lite. Men jag är för trött och stressad för att sova. Antagligen kommer natten se ut som alla andra nätter den senaste veckan:

ca tider

0050 - somnar in.

0130 - vaknar av mardröm eller liknande

0300 - slumrar in igen

0500 - vaknar, rädd för att försova mig

0530 - somnar

0600 - väckarklockan ringer.

snooz till klockan sju då jag inser att jag får springa till bussen. Idag igen...

Pratade förresten med Jobbflirten igår. Vi skojade och skrattade på lagret. Han höll på att bygga en hylla. Jag sa att han aldrig kommer få klart den. Han sa att han skulle få klart den innan stängning. Jag sa till honom att det var skitsnack och att jag skulle hittan honom gråtandes i fosterställning i spillrorna följande morgon. Han skrattade. Hjärtligt på något sätt. Kallade mig lustigkurre (ett sällan använt ord för folk under 50). Igår var en bra dag. Alfahannen kom och hälsade på och frågade om jag saknar honom på mornarna. Jag sa att det var underligt att han kom och frågade just det eftersom jag nyligen kom på att så faktiskt var fallet. Att jag saknade honom på mornarna. Dagen avslutades med drinkar på den mest glamourösa och flashiga ställe jag någonsin varit på. Jag ska dit igen på onsdag. Gårdagen.. Jag vill gärna hålla kvar i den lite till om jag får.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0